LVT designgulve hos JD Gulve

Hos JD Gulve tilbyder vi montering og lægning af LVT gulve. LVT gulve er et luksus vinyl gulv, som fås i meget naturtro varianter.

LVT kan produceres så det ligner den “ægte” varer uden at være det. Det kan både ligne træ, natursten eller beton - alt efter hvilket look man ønsker og hvor gulvet skal placeres.

LVT gulve består af flere lag, og bagsiden er ofte beklædt med kork.Korken gør gulvet lydisolerende og lyddæmpende, det gør også at gulvet føles behageligt og lunt at gå på. LVT gulve er vandafvisende på overfladen og derfor er gulvet velegnet til køkkenområder og bryggers. LVT gulve har en stærk overflade og er nemt at vedligeholde og rengøre og gulvet er modstandsdygtig overfor ridser og pletter.

LVT gulve findes i mange forskellige typer, længder og udseende. LVT gulve med trælook, er meget populært valg til sildebensgulve i køkken alrum. Det er et populært valg, idet vedligeholdelsen er minimal. I dag er man så dygtig til at producere LVT gulve, at man kan blive i tvivl om det er LVT gulv eller trægulv.