Tæpper JD Gulve ApS

Væg til væg tæppe er en gulvtype som mange har et specielt forhold til. Men i dag fås gulvtæpperne med mange fordele og i et hav af farver og typer, som passer til ethvert hjem og rum.

Gulvtæpperne kommer i ruller af forskellige længder, hvilket giver mulighed for at dække et gulv uden synlige samlinger. Tæpperne giver rummet en blød og ensartet overflade. Alt efter hvilken stil du kan lide, fås tæpperne både opskårede og fladvævede.

Væg-til-væg tæpper har også den unikke egenskab, at det er lydisolerende. Det giver mulighed for at kunne lyddæmpe og hjælpe til bedre akustik i rummet. Tæpperne er yderst behagelige at gå på og kan hjælpe med at holde varmen om fødderne i vintermånederne, især steder hvor der ikke er gulvvarme er gulvtæpper en ideel løsning.

Gulvtæpper kræver oftere støvsugning, for at fjerne støv og snavs, som ellers ville hvirvle rundt i rummet. Derfor er det vigtigt at du vælger et tæppe, som passer i slidstyrke og holdbarhed til jeres dagligdag. De mere langhårede tæpper er svære at rengøre end flade tæpper.