Trægulve hos JD Gulve ApS

Trægulve er altid et sikkert valg i mange hjem. Trægulve er et klassisk og smukt valg, som aldrig går af mode. Du får fuld valuta for pengene med et trægulv. Trægulve er slidstærke og kan holde i mange år.

Alt efter hvor meget gulvet skal kunne klare og hvor det skal ligge, skal du tage højde for hvad gulvet skal udsættes for. Vi hjælper med vejledning om, hvilken træsort du skal vælge, så du får et gulv der passer i hårdhed og holdbarhed til netop jeres behov.

Trægulve fås i et hav af forskellige træsorter og prisklasser. Det kan blandt andet fås som plankegulv med lange planker, som parketgulv eller i sildeben. Desuden kan gulvene fås både lakeret mørkt eller lyst og teksturen kan være både groft eller fint.

Det vigtigste når du vælger trægulve er at vælge en træsort, som er slidstærk og som kan modstå jeres daglige slid. Trægulve kræver mere vedligeholdelse end andre typer gulve. Du må derfor forvente at gulvet skal have olie, poleres eller slibes en gang imellem, for at beholde levetiden og udseendet.